Bolt készítése

A Minecraft.hu wikiből

Boltok készítése:

A szerveren lehetőségetek van saját Boltok (Kirakat) készítésére. Készíthetsz eladó, és vásárló boltot egyaránt.

Eladó bolt:

Az Eladó boltba a saját magad által megkeresett tárgyakat rakhatod be, egy megadott összegért. Minden eladó bolt létrehozása 512 #-t vesz igénybe, de utána bármikor módosíthatod a bent lévő tárgyak számát, és árát, viszont nem cserélheted ki más tárgyra.

Létrehozása: Írd be ezt a parancsot: /scs sell <itemID> <mennyiség> <ár> ('<>' jelek nem kellenek a parancsba) ItemID-nek megadhatod azt a tárgyat ami a kezedben van, hogyha itemID-nek 'this'-t írod.

Vásárló bolt:

A vásárló boltban olyan tárgyat adhatsz meg amire neked szükséged van. És úgy gondolod, hogy a megadott ár megfelelő lenne, más játékosok számára, hogy eladják értékeiket. Minden vásárló bolt létrehozása 512 #-t besz igénybe, de utána bármikor módosíthatod a megadott árat és a szükséges mennyiség számát. Viszont szintén nem cserélheted ki a már megadott tárgyat.

Létrehozása: Írd be ezt a parancsot: /scs buy <itemID> <mennyiség> <ár> ('<>' jelek nem kellenek a parancsba) ItemID-nek megadhatod azt a tárgyat ami a kezedben van, hogyha itemID-nek 'this'-t írod.

Személyes eszközök
Névterek
Változók
Műveletek
Navigáció
Eszközök